Bildekorer

Vi är specialister på bildekor

Är din bil bara en i mängden? Törs du sticka ut? För dig som vill vara personlig och kreativ skapar vi bildekor av alla de slag. Vi anpassar vår design för att passa just dina önskemål.

Dessutom syns du framför dina konkurrenter genom att göra en unik bildekor som märks. Ditt fordon är det absolut enklaste sättet att sprida företagets affärsidé & varumärke 24 timmar
om dygnet, 365 dagar om året!

Wrapping / Helinklädning

Helfoliering är inte bara läckert att se på, det är också ett skydd för hela bilen. Lacken skyddas mot många stenskott, mindre repor och tål mer mekanisk nötning. Om du tex. har en leasingbil och klär av bilen när det är dax att byta har du en bil med lacken i nyskick.
Detta kommer att öka andrahandsvärdet.
En annan fördel är att man slipper eventuell solblekning som kan synas efter en text eller logotyp på bilen.

Så här går det till

När vi skapar er bildekor får ni först ett eller flera förslag av oss uppritat på datorn. Här får ni möjlighet att tycka till och komma med egna förslag/åsikter. Efter godkänt korrektur så bokar vi
en tid då ni kommer med bilen, alternativt att vi åker ut till er och monterar. Oftast lämnas bilen in på morgonen och hämtas vid slutet av dagen. För helinklädningar behöver vi ha bilen hos oss i (normalfall) tre dagar.

Kontakta oss för en offert


Eller vill du ha ett förslag på bildekor? Skicka en bild eller ge oss bilmodell samt årsmodell, så kan vi bjuda på det första designförslaget!